OILZ kripto para birimidir, jetonlar ödenir








hepiniz nasılsınız, kripto para ile nasıl oynanacağını bilmek istiyorsunuz, incelemeyi görelim
sadık okuyucular ve kripto severlerin takipçileri, yeni bir proje incelemesi için yeni bir kripto endüstrisi makalesi yapacağım. Kripto dünyasında yeniyseniz, sizi kripto platformunun temelleri ve kısa bir tarihçesi ile tanıştırmak istiyorum. Okuyucuların daha iyi anlayabilmesi için bu temel bilgileri yenilemenin bir zararı olmadığını zaten biliyorsanız.


KRİPTO PARA NEDİR?

Cryptocurrency bir tür dijital para birimidir. kriptografi (bilgi gizleme bilimi)ile aynı yöntemler kullanılarak yaratılmıştırKripto para birimleri , tek bir kişi veya hükümet tarafından kontrol edilmedikleri anlamına gelen 'merkezi olmayan kontrol' kullanır.

' Merkezi ' elektronik para ve merkez bankalarından farklıdır. Her bir kripto para biriminin kontrolü , dağıtılmış bir defter (herkes tarafından paylaşılan işlemlerin listesi), genellikle halka açık finansal işlemlerin bir veri tabanı olarak hizmet veren bir blok zinciri aracılığıyla çalışır . Bitcoin  ilk olarak 2009 yılında açık kaynaklı yazılım olarak piyasaya sürüldü ve genellikle ilk merkezi olmayan kripto para birimi olarak anılır.

O zamandan beri, 5.000'den fazla kripto para birimi (bazen alternatif paraların kısaltması olan 'altcoins' olarak adlandırılır) oluşturuldu.

Çoğu durumda, kripto para birimleri gerçek para birimine dönüştürülemez; sadece başka bir kripto para birimine dönüştürmek veya bir şey satın almak için kullanmak mümkündür.





Sabit stake APY

Oilz.Finance, sektördeki %498.249'a varan en yüksek sabit APY'yi sağlayan benzersiz bir Oilz Otomatik Staking (OAP) protokolü aracılığıyla DeFi alanını dönüştürüyor ve ödülleri her 15 dakikada bir doğrudan cüzdanınıza aktarıyor.

Basit bir satın al - beklet - sürekli bileşik faiz sistemi ve modeli olan Oilz'i elde edin. Finans, varlıklarınızı cüzdanınızdan taşımadan jetonlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde büyütür . denetim


Tüm OilZ sahipleri, her 15 dakikada bir ödenen otomatik bileşik faizle ödüllendirilirʼʼ

Ne kadar kazanabilirim?




Yıl sonunda ve 1.000$ USD ile OILZ$ yatırımı yapıldı.

kadar kazanabilirsiniz
498.249.000 ABD Doları

%498.249 APY'de $OILZ*

*Kazançlar, SAP'nin 365 gün boyunca yeniden temel faizini koruduğu bir senaryoda hesaplanır.

OILZ OilZ Otomatik Staking Protokolü (OAP) Özellikleri
$OILZ Simgesi

$OILZ, faiz yeniden temellendirme ödüllerinin ödendiği yerel jetondur. Her jeton sahibi, sadece kendi cüzdanında $OILZ jetonları tuttuğu için her 15 dakikada bir %0.0243 faiz alır!



Otomatik Bileşik

Forum kullanıcı adı: Doogylloj ile Otomatik Staking ve Otomatik Bileşik Protokolü için ödeme yapın

Forum Profil Bağlantısı: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3446225

Katılan Kampanyalar: Makaleler, videolar

BSC Cüzdan Adresi: 0xaaa4423611FB1bDdFc4043679fF6A86D3d82fd9D APY, kripto alanında en yüksek %498.249 olmaya devam ediyor.

Faiz ödülleri, $OILZ jetonlarına sahip her BSC cüzdanı için her 15 dakikada bir birleştirilir.
. OILZ Sigorta Fonu Değerlemesi (IFV)

Tüm işlem ücretlerinin %4'ü, fiyat istikrarını koruyarak ve aşağı yönlü riski büyük ölçüde azaltarak söz konusu ödüllerin korunmasına ve desteklenmesine yardımcı olan Oilz.Finance Insurance Fund'da tutulmaktadır.







OILZ Hazinesi

Hazine, $OILZ tokeninin fiyatında aşırı bir düşüş veya beklenmedik bir siyah kuğu olayı olması durumunda IFV için ek finansal destek görevi görür.

$OILZ belirteci için temel değerin ayarlanmasına yardımcı olur. Oilz Hazinesi, yeni OilZ.Finance ürünleri, projeleri ve pazarlama faaliyetleri için finansman sağlar
Savunucuları

İşlem gören tüm $OILZ'in %3'ü The Defenders'da yakılır.

Ne kadar çok işlem yapılırsa, o kadar çok ateşe verilir ve ateş çukurunun kendi kendini gerçekleştiren Otomatik Bileşim yoluyla daha da büyümesine neden olur, dolaşımdaki arzı azaltır ve OilZ protokolünün kararlılığını korur.



Sigorta Fonu Değerlemesi (IFV)

Sahiplerin Korunmasını Sağlar:
OilZ Protokolünün uzun vadeli sürdürülebilirliğini ve gelecekteki büyümesini sağlamak
$OILZ tokeninin aşırı fiyat düşüşünü büyük ölçüde azaltır.
Fiyat istikrarı sayesinde ani çökmelerden kaçının

Çalışmanın yolları

Tüm işlem ücretlerinin %4'ü, pozitif yeniden yapılandırma ile sağlanan bahis ödüllerinin korunmasına ve desteklenmesine yardımcı olan OilZ Sigorta Fonu'nda tutulmaktadır.






Savunucuları

Burns Token Temini :
Dolaşan sarf malzemelerinin kontrolden çıkmasını ve kontrolden çıkmasını önler.
Ofset pozitif rebase çiçek baskısı.

Çalışmanın yolları

İşlem gören tüm $OILZ'in %3'ü The Defenders'da yakılır

Ne kadar çok işlem yapılırsa, o kadar çok ateşe verilirse, ateş çukurunun kendi kendini gerçekleştiren Otomatik Bileşim yoluyla daha da büyümesine neden olur, dolaşımı azaltır ve OilZ protokolünü sabit tutar Güncellemeler ve Yükseltmeler
OilZ.Finance Platformu Panosu
tanım 2.0


Yazar
Yoimamen2021
https://bitcointalk.org/index.php?
eylem=profil;u=3332029

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5389895.msg59546709#msg59546709

0x0EF27Bfc47C 04939 dC05e965Fbe06eee66D8eB48

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Fidelis profitable

The network confirmation time for a transaction is known as the transaction

the asset on global exchanges