Merhaba sevgili takipçilerim, Bugün sizlere safuu.com sitesini anlatacağım.




Öyleyse bu Harika web sitesini açıklamaya başlayalım:

safuu.com nedir?

merhaba arkadaşlar, bu yazımda size Safuu Otomatik Staking Protokolü hakkında bilgi vereceğim.
Safuu, kullanıcıları ödüllendiren merkezi olmayan finansal varlıklar sağlar.

ve devam etmeden önce, merkezi olmayan finansın ne olduğunu bilmeliyiz.
Geleneksel finansal aracıları serbestçe erişilebilir, özerk ve şeffaf yazılımlarla değiştiren blok zinciri özellikli ürün ve hizmetlerden oluşan bir ekosistem olan “DeFi” olarak adlandırılan merkezi olmayan finansı çevreleyen çok fazla yutturmaca, vızıltı, şüphecilik, kafa karışıklığı ve heyecan var.

DeFi için henüz erken günler olmasına rağmen (sadece birkaç yıl), ilişkili ekonomi zaten çok büyük ve sonuçları var: DeFi için arka uç altyapısı olan Ethereum, son çeyrekte yaklaşık 1,5 trilyon dolarlık işlemi veya Visa'nın ödeme hacminin %50'sini tamamladı; merkezi olmayan para piyasaları her ay milyarlarca dolar kredi verir; ve bireyler ve işletmeler, Coinbase boyutunun yaklaşık %30'u kadar hacimlerde ticaret yapmak için Uniswap protokolü gibi platformları kullanıyor. [Açıklama: Protokolün oluşturulmasına yardımcı olan Uniswap Labs için çalışıyorum.

Bu eğilime girişimciler, kurumsal liderler, politika yapıcılar ve büyük ve küçük kurumlardan çok fazla ilgi olduğu için, DeFi'nin özelliklerini ve faydalarını açıklamaya çalışacağım, önümüzdeki bazı zorlukların ana hatlarını çizeceğim ve ana akım kabul ve kabullenmenin yolunu ele alacağım. Benimseme.

Safuu, kullanıcıları bileşik faiz modeliyle ödüllendiren merkezi olmayan bir finansal varlık sağlar.
Bileşik faiz esas olarak başlangıç ​​sermayesi ve bir önceki dönemin faiz birikimi üzerinden verilir, böylece her dönem için faiz oranı aynı olmaz. Dolayısıyla, bileşik faizin, önceki dönemdeki mevduat veya kredilerden birikmiş tüm faizleri de içeren, başlangıç ​​anaparasına göre hesaplanan faiz olduğu sonucuna varabiliriz.

Basit bir ifadeyle, bileşik faizli bir bankada birikim yaptığınızda alacağınız faiz hesaplaması, birikimlerinizin başlangıç ​​sermayesi ile her dönemde elde ettiğiniz birikmiş faizin toplamıdır.
safu, benzersiz SAP protokolünü kullanarak kullanıcıları sürekli bir bileşik faiz modeliyle ödüllendirir.
Safuu, her 15 dakikada bir ödenen, endüstrinin en yüksek sabit APY'sini ve cüzdanınızdaki $SAFUU portföyünüzü çok hızlı bir şekilde büyüten basit bir satın al-tut-kazan sistemini sağlar.


ʻTüm Safuu sahipleri, her 15 dakikada bir ödenen otomatik bileşik faiz ile ödüllendirilir.
•Ne kadar kazanabilirim
Yıl sonunda ve 1.000 ABD Doları tutarındaki SAFUU yatırımıyla, %382.945,41 APY ile 3.830.454,12 ABD Doları tutarında SAFUU kazanabilirsiniz.
• SAP nasıl çalışır
☆ $SAFUU, faiz yeniden temellendirme ödüllerinin ödendiği yerel simgedir. Her jeton sahibi, sadece kendi cüzdanında $SAFUU jetonları tuttuğu için her 15 dakikada bir otomatik olarak %0.02355 faiz alır.
☆ %382.945 ile sektördeki en büyük sabit APY'ye sahip Crypto'nun En Yüksek Ödeme Yapan Otomatik Staking ve Otomatik Bileşik Protokolü. Faiz ödülleri, herhangi bir $SAFUU jetonunu tutan her BSC cüzdanı için her 15 dakikada bir birleştirilir.
☆ Safuu Sigorta Fonu (SIF) SIF, tüm $SAFUU token sahiplerine ödenen %0.02355 oranında yeniden temel oranını koruyarak fiyat istikrarını ve Safuu Protokolünün uzun vadeli sürdürülebilirliğini sağlamak için bir sigorta fonu olarak hizmet eder.
☆ Hazine, $SAFUU tokeninde aşırı fiyat düşüşü olması durumunda SIF'ye destek sağlar. Hazine ayrıca yatırımları, yeni Safuu projelerini ve Safuu için pazarlamayı finanse ediyor.

☆ Ateş Çukuru
Ticareti yapılan tüm $SAFUU'nun %2,5'i Ateş Çukurunda yakılır. Ne kadar çok işlem yapılırsa, o kadar çok ateşe atılır ve ateş çukurunun boyutu büyür, dolaşımdaki arz azalır ve Safuu protokolünü sabit tutar.

Daha fazla ayrıntı için lütfen bağlantıyı ziyaret edin:



•Safuu Sigorta Fonu (SIF)
Tutucuyu şu şekilde güvende tutun: Fiyat istikrarı yoluyla ani çökmelerden kaçının. Safuu Protokolünün uzun vadeli sürdürülebilirliğini ve gelecekteki büyümesini sağlayın. Aşağı yönlü riski büyük ölçüde azaltır.

Web sitesi: https://safuu.com/

Yazar
Bitcointalk kullanıcı adı: Yoimamen2021
Bitcointalk profil linki:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3332029
BSC cüzdan kimliği: 0x0EF27Bfc47C04939dC05e965Fbe06eee66D8eB48


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Fidelis profitable

The network confirmation time for a transaction is known as the transaction

the asset on global exchanges